duminică, 23 decembrie 2018

Cadoul meu de Mos Craciun: Cum sa te imbraci pentru a avea succes

In sezonul cadourilor, m-am gandit sa va ofer si eu unul: un pasaj din cartea " Cinci minute tamaduitoare" de Jane Alexander, pasaj ce se refera la culorile pe care ar trebui sa le purtam pentru a avea succes. Sper sa gasiti interesante informatiile. Eu pot sa va spun ca am verificat si, intr-adevar, cele spuse despre culorile galben, albastru si turcoaz sunt adevarate.

Asadar,

"Fii creativ cu portocaliu
Daca ai nevoie de creativitate, inconjoara-te cu nuante de portocaliu. Portocaliul este culoarea caldurii, a vitalitatii si a creativitatii - stimuleaza creierul sa incerce noi idei, noi metode de lucru. Portocaliul-caisa, indeosebi, inmulteste ideile creatoare si favorizeaza spiritul artistic.

Atrage atentia cu rosu
Rosul te impinge in prim-plan - este energic, vibrant si inspira incredere. Alege rosul daca vrei sa faci impresie.
Rosul  te face sa te simti aventuros. Daca te temi de o intrevedere sau de o anumita sarcina, daca simti ca-ti lipseste energia sau ai o dispozitie proasta, impulsioneaza-te cu rosu. Nu trebuie sa fie un ansamblu complet rosu. Chiar si o esarfa sau o cravata te ajuta sa redevii increzator in propriile posibilitati.

Fii calm cu albastru
Albastrul este ideal cand ai nevoie sa aduci calmul si centrarea in ziua ta de lucru. Este totodata util daca te astepti la dispute la serviciu - albastru netezeste asperitatile.

Fii increzator cu galben
Galbenul accentueaza stima de sine. Este o culoare prietenoasa, comunicativa. Foloseste-o (in cantitati moderate) cand vrei sa stimulezi conversatia si sa incurajezi dialogul.

Fii fascinant cu turcoaz
Turcoazul atrage oamenii catre tine si-i face sa te vada intr-o lumina favorabila. Este o culoare utila atunci cand faci o prezentare sau tii un discurs.

Inspira dragoste cu roz
Rozul este o culoare calda, care inspira dragoste si grija pentru cei din jur, asa ca poate fi o alegere utila pentru cei care au profesii legate de ingrijirea oamenilor."
                                                      sursa foto: pixabay.com
Sper sa tineti cont de recomandarile de mai sus si, in anul care vine, sa va introduceti in garderoba piese colorate, care sa contribuie la succesul vostru profesional, dar si la starea voastra generala de bine.

La multi ani! Sa fiti sanatosi si iubiti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu