luni, 6 februarie 2017

Masti pentru par uscat (2) sau secretul Ornellei Muti



Probabil ca acelea dintre voi care au 20 si ceva de ani nu stiu despre ce e vorba in propozitie. Numai cele trecute de 40 de ani au auzit de ea.

Pentru buna regula, va spun ca Ornella Muti e o actrita italiana, foarte frumoasa si celebra prin anii ’80 – ’90. Si unul dintre atuu-rile Ornellei era un par lung, bogat si frumos. Intrebata intr-un interviu care este secretul acestuia, actrita a dezvaluit ca foloseste aproape saptamanal o masca pentru par, care face minuni.

Evident, reteta a fost verificata de mine si taa-taaa!!! Da, domne’, e adevarat ! Iti face un par stralucitor, chiar dupa prima aplicare. Si daca o aplici cu consecventa, chiar ai putea sa ai un par “a la Ornella Muti”. Bineinteles, cu putin ajutor si de la mama natura, ca altfel, deh, e mai complicat !

Si iata si reteta: 2 galbenusuri de ou se bat bine si se amesteca cu 1 cana cu bere. Daca ai parul  mai scurt, poti folosi un singur galbenus si mai putina bere. Retetele astea nu sunt chiar farmacie, trebuie sa experimentezi un pic, sa vezi cam ce cantitate ti-e necesara pentru a-ti acoperi in totalitate parul. Masca se aplica pe firul de par si pe scalp (e buna si pentru cresterea parului si impotriva matretii), se pune boneta de plastic plus o caciulita deasupra. In locul caciulitei va puteti infasura un prosop, dar  mie mi-e mai comod cu caciulita. Mi-am cumparat una speciala, din fleece, pe care o folosesc numai in acest scop. Se sta cel putin 30 min – 1 ora, dupa care va puteti spala parul in mod obisnuit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu