duminică, 5 februarie 2017

Despre blog ...


Inca din scoala aflasem ca pielea este cel mai mare organ al corpului uman, avand aprope 16% din greutatea unui adult. Mai tarziu, am citit ca tot ceea ce aplicam pe fata sau corp se asimileaza in proportie de 60% direct in fluxul sanguin. Curentul naturist actual ne invata ca nu trebuie sa-ti pui pe fata sau corp ceva ce nu ai si putea manca, la o adica. 😋
Toate astea si multe si marunte alte motive si motivatii au dus la inceputurile acestui blog, unde imi doresc sa va impartasesc din experienta mea, astfel incat sa invatam impreuna sa fim frumoase si sanatoase, sperand sa deslusim talcul celebrei expresii “tinerete fara batranete”. Caci daca esti perseverent, constient si disciplinat, basmul se poate transforma in realitate!
Iar ingredientele de baza, mierea si musetelul, sper sa ne fie buni prieteni.


Si cateva precizari importante…
Deoarece in ultima vreme se autopromoveaza pe net tot felul de personaje care peste noapte se declara calificate in domeniul in care scriu si apoi ajung un soi de “guru” pentru destul de multi, tin sa precizez ca toate materialele scrise aici se bazeaza pe propria mea experienta si pe documentarea facuta de mine din diverse surse (carti de specialitate, studii si articole publicate pe suport scris sau on-line). Indrumarile din continut nu doresc sa se substituie in nici un fel unui consult de specialitate, acolo unde este cazul.
Intregul continut al acestui blog (postarile text si fotografiile – acolo unde nu se precizeaza sursa) apartin creatorului blogului “Miere. Musetel. Frumusete.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu